כלי תומך החלטה ליועץ תעסוקתי | יועץ קריירה
יועצי קריירה ומכללות מוזמנים להשתמש במערכת ההכוונה המקצועית ככלי עזר בתהליך הייעוץ או מיון הסטודנטים.
מדובר במערכת מקצועית שנבנתה כדי לאפשר ליועץ תעסוקי או נציג מכללה, לעשות שימוש במערכת של ייעוץ תעסוקתי באופן יותר מהודק ומתאים ליועץ לימודי.
למשל לבחור עבורו את המקצועות שהמערכת תבדוק, לדלל מקצועות לא מתאימים ומראש, לדעת מה מסלול הלימודים המתאים ביותר לנועץ במסגרת נתונה, לשלוט על הפלט ועוד הרבה. זו מערכת מתקדמת ומשוכללת שפותחה על ידי פסיכולוגים ואנשי מקצוע מעולם העבודה שמבינים היטב את האתגרים של היועץ התעסוקתי ושל מכללות המבקשות לקלוט את הסטודנטים הכי מתאימים למסלולים שהמכללה מציעה.
השימוש במערכת כולל תמיכה של מנהלת לקוח ומגוון אפשרויות לגבי השימוש ועלויות.
יצרנו עבורכם ממשק המאפשר לכם לנהל את המקצועות (פרופילים) לפי צורכיכם, מה כן ומה לא לאפשר לנועצים, דוחות משוכללים ועוד הרבה.
אנליסט/ית אתיקה בבינה מלאכותית אחראי/ת להעריך ולהנחות את השימוש המוסרי וההוגן בטכנולוגיות בינה מלאכותית. הוא/היא מתמקד/ת בהבנת ההשלכות החברתיות, המשפטיות והאתיות של פתרונות AI, ומסייע/ת לארגונים לוודא שהמערכות המפותחות תואמות ערכים מוסריים ואחריות חברתית. התפקיד כולל זיהוי בעיות אתיות כמו הטיות אלגוריתמיות, פגיעות פרטיות וניצול לרעה של טכנולוגיות AI, והכוונה לפתרונות שמגינים על זכויות האדם והחוק.

מדריכ/ת נוער עוסק/ת בהדרכה, ליווי ותמיכה לצעירים ונוער במגוון פעילויות חינוכיות וחברתיות. המדריכ/ה מסייע לנוער להתמודד עם אתגרים אישיים וחברתיים, מעודד/ת פיתוח כישורים אישיים ומוביל/ה את הקבוצה בתוכניות המיועדות להעצמה, ערכים ומנהיגות. המדריכ/ה אחראי/ת על ארגון פעילות הקבוצה (פעולות, טיולים ואירועים שונים) והעברתה. בנוסף, המדריך יכול לעבד בשיתוף פעולה עם הורים, צוותי חינוך וגורמים מקצועיים כדי להעניק תמיכה מותאמת לצרכים האישיים של כל נער ונערה, תוך יצירת סביבה בטוחה ומקדמת. תפקיד המדריך קיים במסגרות כמו תנועות נוער, מרכזי נוער קהילתיים, פנימיות, תוכניות נוער בסיכון, בתי ספר, קייטנות, מסגרות רווחה ומסגרות חינוכיות נוספות.

מנהל/ת מסעדה אחראי/ת על התפעול השוטף של המסעדה, תוך דגש על מתן חוויית שירות מעולה ללקוחות וניהול יעיל של הצוות. התפקיד כולל אחריות על תחומים כמו גיוס, הכשרה וניהול עובדים, פיקוח על שירות הלקוחות, ניהול מלאי והזמנות, עמידה ביעדים כספיים, ושמירה על תקני בריאות ובטיחות. מנהל/ת המסעדה עובד/ת בשיתוף פעולה עם מטבח וצוות השירות, מוודא/ת שהאווירה במסעדה נעימה, שהמנות יוצאות בזמן ובאיכות הנדרשת, ושכל מחלקות המסעדה פועלות בתיאום מלא. כמו כן, המנהל/ת אחראי/ת לפתור בעיות בזמן אמת, להתמודד עם תלונות לקוחות, ולשפר תהליכים על בסיס משוב והפקת לקחים. תפקיד זה דורש מיומנויות ניהול, תקשורת טובה, גמישות בשעות העבודה, ויכולת לעבוד בסביבה דינמית.

שאלות נפוצות
במגביל ובנוסף, אנו מציעים לכם כלי תומך החלטה, תקף, מקצועי שפותח ומבוקר על ידי פסיכולוגים תעסוקתיים, מומחים בענף האבחון והמיון בעלות נמוכה ותמורה שאין דומה לה בשוק, תבדקו!